TEAM CHALLENGE ERMELO

Boost sports zet graag het leuke initiatief van de Team Challenge door. Wij hopen dat er dit jaar voldoende animo voor is, zodat het door kan gaan. Wij zorgen uiteraard voor een leuke prijs!

 

Bij de Team Challenge in Ermelo wordt er naast het standaard klassement een teamklassement opgemaakt op basis van het gewone klassement. Meedoen aan het teamklassement kost je geen extra startgeld.

Je doet mee door te starten in een team van 3 of 4 personen. Op elke afstand kan er een team samengesteld worden, voor de uitslag wordt de impulsrubriek samengevoegd met beide afstanden van de klasse I. Ook bij klasse II worden de afstanden samengevoegd. Bij veel teamopgaves kan besloten worden de afstanden apart te klasseren.

Deelnemers kunnen zelf een team samenstellen van 3 of 4 personen. Geef bij je inschrijving op met wie je in een team wilt starten en hoe het team heet. Je kunt ook opgeven dat je in een gelegenheidsteam wil starten, dan proberen wij dit in te delen.

De spelregels:

  • Een team bestaat uit 3 of 4 personen. De beste 3 resultaten tellen.
  • Teams kunnen alleen gevormd worden door deelnemers die starten op gelijke afstanden.
  • De kennismakingsklasse en de beide afstanden van klasse I worden samengevoegd voor de klassering. Ook bij klasse II worden de afstanden samengevoegd voor de klassering. Bij veel teamopgaves kan besloten worden de afstanden apart te klasseren.
  • Teamleden mogen samen starten, dit hoeft echter niet. Teamleden hoeven niet de hele rit samen te rijden.
  • De klassering van de kennismakingsklasse en de klasse I is op basis van optellen van de behaalde punten van het standaard klassement van 3 ruiters van elk team. Bij een gelijk aantal punten wint het team waarvan de 3 ruiters met de meeste punten in het standaard klassement, gemiddeld de hoogste snelheid hebben.
  • De klassering van klasse II is op basis van de 3 ruiters van elk team die de hoogste gemiddelde snelheid hebben in het standaard klassement. Bij een gelijke gemiddelde snelheid wordt er gekeken naar de laagste hartslagen op de finish.
0 comments leave a reply