ROUTE & KAARTEN

Alle afstanden starten en finishen op het KNHS Centrum in Ermelo, hier bevindt zich tevens de vetgate. De route gaat over de Ermelose heide en door het eeuwenoude Speulderbos. De ondergrond bestaat voornamelijk uit stevige zandpaden. Hoefbescherming is niet noodzakelijk. In het begin en aan het eind moet er één grote weg worden overgestoken, waar verkeersregelaars staan om je te helpen. Verder hoeven er geen grote wegen, spoorwegen of bruggen overgestoken te worden. In de route bevinden zich diverse hekken, deze dienen door de ruiters zelf geopend en gesloten te worden. Het zijn lage hekken, dus afstappen is in principe nodig. De klasse II routes zijn twee keer de klasse I routes. De groompunten zullen beschreven worden in het programmaboekje.

0 comments leave a reply

  Coronavirus (COVID-19)

  De zojuist door de overheid aangekondigde verlenging van de coronamaatregelingen inzake samenscholingen en evenementen tot 1 juni a.s. hebben ook invloed op onze plannen voor dit jaar.

  Vorige week werd al het besluit genomen om Concours Hippique Bennekom niet door te laten gaan, waardoor onze kinderendurance dit jaar ook van de kalender zou verdwijnen.

  Wij waren echter ook nog bezig met de voorbereidingen voor de Futurity Cup eind mei, maar helaas… 😔

  Laten we hopen dat we met zijn allen halverwege dit jaar weer mogen gaan genieten van onze fantastische sport, in goede gezondheid!

  Zorg goed voor jezelf en je naasten, hopelijk tot snel weer!

  Ilona & Björn