slide-658 slide-664
INSCHRIJVEN

ROUTE & KAART

Alle afstanden starten en finishen op het terrein van Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren, hier bevindt zich tevens de vetgate. De route gaat over de heide en door het bos. De ondergrond bestaat voornamelijk uit stevige zandpaden. Hoefbescherming is niet noodzakelijk.

Lees verder

Downloads

Een goede voorbereiding is het halve werk. In de weken voor de wedstrijd op 10 – 11 augustus 2019, zullen hier de volgende downloads verschijnen:

Vraagprogramma
Programmaboekje
Startlijsten
Algemeen wedstrijdreglement en Disciplinereglement Endurance

Lees verder

Inschrijfformulier

Kennismakingsklasse en buitenlandse deelnemers

Lukt het inschrijven voor de impulsrubriek/kennismakingsklasse je niet via MijnKNHS of ben je een ruiter uit het buitenland, klik hieronder dan even door naar het aparte inschrijfformulier. Vul het zo volledig mogelijk in, zodat wij je aanmelding direct kunnen verwerken.

Lees verder

SPONSOREN

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

https://muriellemulder.nl

Coronavirus (COVID-19)

De zojuist door de overheid aangekondigde verlenging van de coronamaatregelingen inzake samenscholingen en evenementen tot 1 juni a.s. hebben ook invloed op onze plannen voor dit jaar.

Vorige week werd al het besluit genomen om Concours Hippique Bennekom niet door te laten gaan, waardoor onze kinderendurance dit jaar ook van de kalender zou verdwijnen.

Wij waren echter ook nog bezig met de voorbereidingen voor de Futurity Cup eind mei, maar helaas… 😔

Laten we hopen dat we met zijn allen halverwege dit jaar weer mogen gaan genieten van onze fantastische sport, in goede gezondheid!

Zorg goed voor jezelf en je naasten, hopelijk tot snel weer!

Ilona & Björn