slide-1153 slide-1159
inschrijven kan hieronder!

donderdag 30 mei 2019
kinderendurance Concours Hippique Bennekom

Ruiters mogen deelnemen in de leeftijdscategorie 5 t/m 13 jaar, zij rijden onder begeleiding van een volwassene. Deze begeleider mag lopen, fietsen of te paard meerijden. Ruiters met een begeleider die loopt of fietst, mogen geleid worden aan een halstertouw, ruiters onder begeleiding van een andere ruiter dienen zelfstandig te kunnen rijden. Er worden twee afstanden verreden: 6,8 en 13,6 km.

De kinderendurance zal plaatsvinden tussen 13.00 en 18.00 uur. De dag bestaat uit de volgende onderdelen: voorbespreking, keuringen pony’s/paarden door een dierenarts voor en na de rit, de rit zelf en een prijsuitreiking. De route is gemarkeerd, zodat iedereen de weg naar Landgoed Hoekelum weer terug kan vinden. Er kunnen maximaal 15 combinaties deelnemen.

Inschrijven kan hieronder:

Boost sports kasteelhoekelum

Voor: ruiters van 5 t/m 13 jaar
Begeleider: 18+; loopt, fietst of rijdt te paard mee
Afstanden: 6,8 en 13,6 km.
Kosten: € 20,00 per combinatie (incl. begeleider)

Coronavirus (COVID-19)

De zojuist door de overheid aangekondigde verlenging van de coronamaatregelingen inzake samenscholingen en evenementen tot 1 juni a.s. hebben ook invloed op onze plannen voor dit jaar.

Vorige week werd al het besluit genomen om Concours Hippique Bennekom niet door te laten gaan, waardoor onze kinderendurance dit jaar ook van de kalender zou verdwijnen.

Wij waren echter ook nog bezig met de voorbereidingen voor de Futurity Cup eind mei, maar helaas… 😔

Laten we hopen dat we met zijn allen halverwege dit jaar weer mogen gaan genieten van onze fantastische sport, in goede gezondheid!

Zorg goed voor jezelf en je naasten, hopelijk tot snel weer!

Ilona & Björn