ROUTE & KAARTEN HOOG SOEREN

Alle afstanden starten en finishen op het terrein van Huifkarcentrum de Kronkel in Hoog Soeren, hier bevindt zich tevens de vetgate. De route gaat over de heide en door het bos. De paden bestaan voornamelijk uit stevige zandpaden. Er hoeven geen grote wegen overgestoken te worden, wel een brede spoorwegovergang en een snelwegviaduct. De klasse II routes zijn twee keer het klasse I parcours. De klasse III rijdt 1x een lus van 33,75 km en 2x een lus van 25,5 km. De meerdaagse klasse II rijdt op zaterdag de lus van 33,75 km en op zondag de lus van 25,5 km. De meerdaagse klasse III rijdt op beide dagen eerst de lus van 33,75 km en daarna de lus van 25,5 km. Hoefbescherming is niet noodzakelijk. De groompunten zullen beschreven worden in het programmaboekje.

 

 

0 comments leave a reply

  Coronavirus (COVID-19)

  De zojuist door de overheid aangekondigde verlenging van de coronamaatregelingen inzake samenscholingen en evenementen tot 1 juni a.s. hebben ook invloed op onze plannen voor dit jaar.

  Vorige week werd al het besluit genomen om Concours Hippique Bennekom niet door te laten gaan, waardoor onze kinderendurance dit jaar ook van de kalender zou verdwijnen.

  Wij waren echter ook nog bezig met de voorbereidingen voor de Futurity Cup eind mei, maar helaas… 😔

  Laten we hopen dat we met zijn allen halverwege dit jaar weer mogen gaan genieten van onze fantastische sport, in goede gezondheid!

  Zorg goed voor jezelf en je naasten, hopelijk tot snel weer!

  Ilona & Björn